Gondoskodj a lovakról

A lovakról való gondoskodás a való életben óriási, felelősségteljes feladat, nagyon sok időt, energiát és pénzt igényel. Azoknak a fiatal lányoknak, akik még nem teljesen készek arra, hogy valódi lovat tartsanak, a lovas játékok, melyekben a lovakról gondoskodni is kell egy remek alternatíva. A virtuális lovak világa teljesen valósághű, remek lehetőséget biztosítva a lovakat szeretőknek a lovakról való gondoskodás fortélyainak elfajátítására. A lovakról való gondoskodás, azok ápolása, etetése és egyéb technikai rejtelmek elsajátításához a legtöbb olyan lovas játék, melyben lovakról kell gondoskodni lehetőséget nyújt.

Összesen 5 találat

 • Star stable online lovas játék

  Star Stable

  Értékelés: 4.83 / 5
  Ingyenes

  Messze a legnagyobb és legjobb lovas játék PC-re és Mac-re. Szuper grafika, fantasztikus történet és rengeteg kihívás, garantáltan beleszeretsz ebbe a játékba. • My Horse, lovas játék az app store-ból

  My Horse

  Ingyenes


  Ha a szüleid nem vesznek Neked igazi lovat, akkor az iPad-en és iPhone-on játszható My Horse egy ideális játék számodra!


 • Horse Frenzy lovas játék iPhone-ra, iPad-re, iPod-ra és Android-ra

  Horse Frenzy

  Ingyenes


  Ez egy karneválos játék, azoknak, akik szeretik, amivel együtt egy lovat is haza vihetsz.


 • Riding Academy 1

  Riding Academy 1

  $6.99


  Azok a lányok, akik érdekesnek tartják megtudni milyen az élet egy bentlakásos iskolában, ami megtanít a lovak ápolására, edzésére, azok bizonyára érdekesnek fogják találni a játékot, és sokat tanulhatnak belőle.


 • Táltos paripám 2

  Táltos paripám 2

  $19.99


  Igazi lovas tapasztalatokat szerezhettek ennek az élethű grafikával ellátott játéknak köszönhetően, valamint szoros kapcsolat alakulhat ki köztetek, a lovasok, és a lovaitok között.