Riding Academy 1

Riding Academy 1
Riding Academy lovas játékRiding Academy lovas játék

$6.99


Azok a lányok, akik érdekesnek tartják megtudni milyen az élet egy bentlakásos iskolában, ami megtanít a lovak ápolására, edzésére, azok bizonyára érdekesnek fogják találni a játékot, és sokat tanulhatnak belőle.

Vedd meg most

Будьте первым, кто оставит отзыв .

Címkék: , , , , , , , .

Riding Academy 1
Riding Academy lovas játékRiding Academy lovas játék

Lovad játék, melyet egy bentlakásos iskolában játszol, és aminek köszönhetően gyakorlottabb lovassá válhatsz

Paige a játék főszereplője, aki megnyert egy ösztöndíjat, amivel egy bentlakásos iskolában tanul. Tanulmányai közé tartozik a lovakról való magas szintű tudás megszerzése, lóápolás, ugratás, versenyzés és western stílusú lovaglás elsajátítása. A játékban Te vagy Paige és megtanulsz gondoskodni a lovadról, megismerkedsz az iskola többi, lovakat kedvelő diákjával. Néhány diák kedves, barátságos, míg mások nem mondhatók segítőkésznek, sokszor féltékenyek, ami a való életre nevel. Különböző mini játékokban és sokféle versenyben mérheted össze tudásod a Riding Academy 1-ben.

Kicsit nehéz elkezdeni a játékot. Mivel a tanév közepén kezdődik a játék sok erőfeszítést kell tenned annak érdekében, hogy megismerkedj a bentlakásos iskolával. Elég sok dologra kell magadtól rájönnöd ahhoz, hogy elkezdhesd a játékot. A játék letölthető az internetről, egy PDF dokumentumba, ahol megtalálhatók a játékkal kapcsolatos elengedhetetlen instrukciók. A játék grafikája elég jó, élethű, de alaposan el kell olvasnod a játék instrukcióit ahhoz, hogy megtanuld vezérelni, kontrollálni a karaktert. Ez a játék azoknak a lányoknak való, akik szeretnek egyedül játszani.

További információk

OS

Windows 7, Windows Vista, Windows XP

Méret

1.5 GB

Nyelv

angol

Értékelés

★★★

Ajánlott korosztály

11+

Video

Vélemény

Jelenleg nem található hozzászólás a játékot ?

Legyen Ön az első, aki véleményezi “Riding Academy 1”

*