My Horse Farm – Welcome to Trottersville

My horse farm welcome to trotterville- lovakat szeretők játéka
My horse farmMy horse farm - lovas játék

$9.99


Ez egy ideális játék azoknak a lányoknak, akik meg szeretnék tanulni hogyan lehet farmot üzemeltetni. A játékban meganulod tenyészetneni, edzeni lovaidat és részt vehetsz számtalan különböző programban.

Buy game

Будьте первым, кто оставит отзыв .

Címkék: , , , .

My horse farm welcome to trotterville- lovakat szeretők játéka
My horse farmMy horse farm - lovas játék

Tanulj meg lovas farmot vezetni

A játékban megtanítanak arra hogyan lehet egy lovas farmot megfelelően üzemeltetni. A játéknak köszönhetően megtanulod gondozni a lovakat, lovagolni, akadályokat átugrani velük, kantáron vezetni őket. Tenyészthetsz különböző fajtájú lovakat, ennek köszönhetően növelheted farmod méretét, új istállókat építhetsz, hogy az összes lovad kényelmesen elférjen. Ha úgy döntesz, eladhatod lovaidat és vásárolhatsz újakat, valamint beszerezhetsz minden, lótartsához szükséges eszközt. A legfőbb cél az, hogy világhírű bajnok lovakat nevelj és ügyesen gazdálkodj a pénzeddel.

A játék jól működik, amikor beszerzed a lovakat, farmot építesz, de sajnos kudarcot vall, amikor versenyeztetni szeretnéd lovaidat. Mindez lehetőséget biztosít arra, hogy megfelelő hírnevet szerezz a farmodnak, viszont a lovaid szempontjából nem túl jó. Ha érdekel a farmépítés, annak üzemeltetése, akkor ez a megfelelő játék számodra. Ha versenyezni is szeretnél, akkor talán nem fogod annyira élvezni a My Horse Farm – Welcome to Trottersville-t.

További információk

OS

Windows Vista, Windows XP

Méret

820 MB

Nyelv

angol

Értékelés

★★★

Ajánlott korosztály

11+, 7-10

Video

Vélemény

Jelenleg nem található hozzászólás a játékot ?

Legyen Ön az első, aki véleményezi “My Horse Farm – Welcome to Trottersville”

*