Let’s Ride Champions Collection

Let's ride - Champions Collection - Lovas Játék
Let's ride - Champions collectionLet's ride - Champions collection:Lovas és lovaglós játék

$49.99


Ez egy izgalmas, kihívásokkal teli játék főleg lányoknak, akik szeretnék a lovas képességeiket fejleszteni és világhírű lovas eseményeken részt venni.

Vedd meg most

Будьте первым, кто оставит отзыв .

Címkék: , , , .

Let's ride - Champions Collection - Lovas Játék
Let's ride - Champions collectionLet's ride - Champions collection:Lovas és lovaglós játék

Lovas kihívások lányoknak

Ez a játék két izgalmas játék alapján készült, ezek az Equestriad és a Riding Star. Ezekben a játékokban négy ló él istállókban. Gondoskodhatsz lovadról, eddzheted, fejlesztheted lovas képességeidet. Ezek után számtalan különböző lovaglós eseményen vehetsz részt. Az egyik ezek közül egy három napos rendezvény, ahol nyolc lovat választhatsz ki és azokkal versenyezhetsz.

Öt különböző nehézségű szint közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet. Magad döntheted el, hogy díjlovagló, díjugrató vagy másféle eseményeken, versenyeken szeretnél-e részt venni. A minél élethűbb játékélmény megszerzését segíti, hogy bírák pontoznak és hozzászólásikkal segítik munkádat.

A “Riding Star” játékban van egy jól ismert verseny, ami sok kihívást tartogat számodra, lehetőséged van a világ húsz legjobb lovasa ellen versenyezni és ezzel megszerezni a Sydney Lovas Címet. Hogy még izgalmasabb legyen a játék, egyszerre négy másik emberrel játszhatsz ugyanarról a számítógépről.

Összegezve, nagyon izgalmasak a játékok elsőre, de sajnos néhány nap után kicsit unalmassá válnak, különösen a “Riding Star” verseny. Úgy gondolom, hogy a tevékenységek ismétlődnek a játékban, gyorsan megtanulsz mindent és eljutsz mindenhová a játékban. A kísérő szöveg is elég sokszor ismétlődik. A grafika fantasztikus, nagyon élethű, ami eltereli kissé a figyelmet a játék egyéb hiányosságairól, mint például a tevékenységek ismétlődése.

További információk

OS

PC

Méret

830 MB

Költség

Fizetős

Nyelv

angol

Ajánlott korosztály

11+, 7-10

Értékelés

★★★

Video

Vélemény

Jelenleg nem található hozzászólás a játékot ?

Legyen Ön az első, aki véleményezi “Let’s Ride Champions Collection”

*