Horse Racing Winner 3D

Horse racing winner 3D
Horse racing winner 3D aracing horse appHorse racing winner 3D arcade horse game for iPhone and iPadHorse racing winner 3D arcade horse game

Ingyenes


Vegyél részt kemény, gyors versenyeken ezzel az alkalmazással!

Játssz most

Будьте первым, кто оставит отзыв , , , , , .

Címkék: , , , , , , , .

Horse racing winner 3D
Horse racing winner 3D aracing horse appHorse racing winner 3D arcade horse game for iPhone and iPadHorse racing winner 3D arcade horse game

Mindenki számára szórakoztató, aki szeret lovakkal versenyezni!

Annak ellenére, hogy az alkalmazás elég egyszerű, grafikusan és funkcionálisan is, könnyen kezelhető és szórakoztató. A versenyzésre koncentrál, a régi stílusú videojátékokra emlékeztet, ahol csak meg kell nyomi egy gombot és már indul is a játék.

Amikor először nyitod meg az alkalmazást, elég sok időbe telik mire beírod az e-mail címed, létrehozod a karaktered, felhasználóneved és jelszavad. Emiatt majdnem elment a kedvem a játéktól.

Amikor végre elkezdheted a játékot, akkor választhatsz egy lovat magadnak. Ha nem szeretnél fizetni a játékban, akkor egy elég gyenge, lassú, rossz állóképességű lovat kapsz. Érdemes megnézni, milyen lovakat lehet venni, mert van közöttük repülő Pegazus vagy éppen T-Rex dinoszaúruszt is választhatsz.

Ezután belecsöppensz a lovas versenyekbe. Az ostor gombot kell nyomnod ahhoz, hogy a lovad gyorsabban szaladjon, közben mozgatni is tudod a lovadat a sávok között.

Mivel nem vettem fizetős lovat, nem volt esélyem megnyerni a versenyeket. De nyomkodni a gombokat, hogy egyre gyorsabb legyek szórakoztató volt számomra. Mielőtt a következő versenyt elkezdtem volna, felajánlotta a vásárlás -, valamint a Facebookon való "Like" lehetőségét. Úgy gondolom ezek miatt van annyi vélemény, visszajelzés a játékról az app store-ban.

Néhány műveltségi kérdésre feletem, amiért érme járt, néhány ezek közül a lovakról szólt, mint például melyik ló a nagyobb, kisebb az alábbiak közül... Néhány kérdés pedig az Egyesült Államok történelmére irányult. A legtöbb kérdésre helyesen feletem, de ez sajnos nem volt elég ahhoz, hogy egy új lovat vásároljak magamnak.

Összességében közepes játékélmény szerezhető. Túl sok idő, mire sikerül beregisztrálni, és semmit sem tudsz csinálni, ha nem költekezel. Olyan, mintha egy ingyenes alkalmazás lenne, de állandóan hirdetnek rajta. Azok számára megfelelő a játék, akik csak gyors veresenyzésre vágynak.

További információk

OS

iOS 5, iOS 6, iOS4

Platform

iPad, iPhone

Méret

47.4 MB

Nyelv

angol

Ajánlott korosztály

11+, 4-6, 7-10

Értékelés

★★★

Video

Vélemény

Jelenleg nem található hozzászólás a játékot ?

Legyen Ön az első, aki véleményezi “Horse Racing Winner 3D”

*