Derby Quest

1.00 out of 5
(1 player review)
Derby Quest lovas alkalmazás: Tenyéssz versenylovat
Derby quest: lóverseny alkalmazásDerby quest: lovas játék iPad-reDerby quest: etesd meg lovadat

Ingyenes


Valósíts meg elképzeléseidet a Kentucky Derby alkalmazással!

Játssz most

Будьте первым, кто оставит отзыв , , , , , .

Címkék: , , , , , , , , .

Derby Quest lovas alkalmazás: Tenyéssz versenylovat
Derby quest: lóverseny alkalmazásDerby quest: lovas játék iPad-reDerby quest: etesd meg lovadat

Tenyéssz versenylovat és nézd meg, ahogy repül!

Az alkalmazásnak köszönhetően lehetőséged van lovakat tenyészteni, versenyezni és saját versenylovat nevelni. Amikor elkezdesz játszani a Derby Quest-el, kiválaszthatod az anya és az apa lovat, akiket pároztatva megalkothatod saját versenylovadat. Minden felnőtt lónak különböző állóképessége és sebessége van. Az ezzel kapcsolatos számok összezavartak, szóval azokat a színeket választottam, amik a legjobban tetszettek. Egy szürke vagy fehér anyát és egy barna apát választottam.

Kiválaszthatod magad is a kiscsikó színét, de én például a véletlenre bíztam azt. Egy édes barna kiscsikó született, akit saját magam után neveztem el, a vicc kedvéért. Az istállóban etetheted, ápolhatod lovadat, először szénát adtam Neki, aztán egy almát, de az alkalmazás azt mondta, hogy a lovam nem szereti az almát. A való életben tapasztalatom szerint minden ló szereti az almát.

Meglepő volt számomra, hogy a lovamnak ízlett az áfonyás muffin. Sosem adnék egy igazi lónak süteményt, de itt a Derby Questben ez működött, a játék ezen része kicsit unalmas. A játék grafikája közepes minőségű, túl egyszerű. A ló nem néz ki igazinak a furcsa köpenye és a nem túl éles kontúrozás miatt.

A grafika nem tartozik a játék erősségei közé, de vicces ostorral hajtani a lovat. Ez a rész egyszerű, csak egy gombot kell megnyomni hozzá, amikor az a képernyőn megjelenik.

A versenyeken ostorral hajtod a lovadat, hogy gyorsabb legyen. Jobbra- és balra is tudsz mozogni, valamint különböző kameraállásokból láthatod lovadat, ami nagyon jó. A kezdő kapuk olyanok, mint egy igazi lóversenynél, a tomboló közönség remek hangulatot teremt és még a zsoké kinézetét is kiválaszthatod.

Összességében nem rossz a játék. Tenyésztheted a lovadat, magad választhatsz neki eledelt, de a versenyek után, amikor a ló pihen sokat kell várni, és nincs nagyon mit csinálni. Jó lenne, ha a ló élethűbb lenne és kellene még néhány funkció a játékba, mint például lóápolás vagy az istálló kitakarítása. Az viszont nagyon tetszik, hogy úgy érzed, mintha egy igazi versenyen vennél részt.

További információk

OS

iOS 5, iOS 6, iOS4

Platform

iPad, iPhone

Nyelv

angol

Költség

Ingyenes

Ajánlott korosztály

11+, 4-6, 7-10

Értékelés

★★★

Video

1.00 out of 5

1 review for Derby Quest

  1. 1 out of 5

    :

    HÜE.Ne probáld ki.

Vélemény hozzáadása

Vélemény hozzáadása

*