Gyerekek Lovas játékok

Fiatal kortól biztosít szórakozást a gyerekek lovas játéka , ami az ügyességet is fejleszti, olcsón – vagy teljesen ingyen hozzáférhető (olyasmi élményt nyújt, mint egy valódi lóval való játék). Sok játéknál lehet tagságot vásárolni, a legtöbb játék azonban ingyenesen is, vagy alacsony áron is elérhető. Néhány játék bizonyos idő után unalmassá válhat a gyerekek számára, ezért érdemes a nagyobb játékokat kipróbálni, ahol számtalan szórakozási lehetőség létezik. A gyerekeknek szóló lovas játékokból sokat tanulhatnak a legifjabbak a lovakról, azokról való gondoskodásról, azok edzéséről, és részt vehetnek különböző versenyeken. A legtöbb játék többféle eszközről is elérhető és remek lehetőséget nyújt arra, hogy saját lovuk lehessen a gyarkőcöknek extra költség nélkül.

Összesen 5 találat

 • Star stable online lovas játék

  Star Stable

  Értékelés: 4.83 / 5
  Ingyenes

  Messze a legnagyobb és legjobb lovas játék PC-re és Mac-re. Szuper grafika, fantasztikus történet és rengeteg kihívás, garantáltan beleszeretsz ebbe a játékba. • Derby Quest lovas alkalmazás: Tenyéssz versenylovat

  Derby Quest

  Értékelés: 1.00 / 5
  Ingyenes


  Valósíts meg elképzeléseidet a Kentucky Derby alkalmazással!


 • My Horse, lovas játék az app store-ból

  My Horse

  Ingyenes


  Ha a szüleid nem vesznek Neked igazi lovat, akkor az iPad-en és iPhone-on játszható My Horse egy ideális játék számodra!


 • Horse Frenzy lovas játék iPhone-ra, iPad-re, iPod-ra és Android-ra

  Horse Frenzy

  Ingyenes


  Ez egy karneválos játék, azoknak, akik szeretik, amivel együtt egy lovat is haza vihetsz.


 • A TV műsor alapján készült Én kicsi pónim lovas alkalmazás

  Én kicsi Pónim: Friendship is Magic

  Értékelés: 5.00 / 5
  Ingyenes


  Ha szereted az Én kicsi pónim műsorát, akkor ez az alkalmazás a nagyszerű grafikájának és sokféle szellemes játékának köszönhetően nem fog csalódást okozni.