Horse Frenzy

Horse Frenzy lovas játék iPhone-ra, iPad-re, iPod-ra és Android-ra
Horse FrenzyHorse Frenzy játékHorse Frenzy carnival horse game

Ingyenes


Ez egy karneválos játék, azoknak, akik szeretik, amivel együtt egy lovat is haza vihetsz.

Játssz most

Будьте первым, кто оставит отзыв , , , , , .

Címkék: , , , , , , , , .

Horse Frenzy lovas játék iPhone-ra, iPad-re, iPod-ra és Android-ra
Horse FrenzyHorse Frenzy játékHorse Frenzy carnival horse game

Vicces & ingyenes ügyességi lovas játék, idegesítő reklámokkal megszakítva

Habár ingyenes a játék, minden lehetőséget megragadnak reklámozásra, a Game Circus’s játékainak hírdetésére és arra vonatkozólag, hogy vásárolj érméket, lovakat és egyéb kiegészítőket.

Ennek ellenére a játék szórakoztató. A lovaid négy másik ellen versenyeznek és a versenyzők vicces kiegészítőket, mint például fejdíszeket vagy kendőket viselnek. Ez nem egy elegáns angol stílusú játék, ahol a lovak akadályokat ugrálnak át. Egy labdát gúritasz a kezeddel, mint a Skee Ballban a búcsúkban, játéktermekben vagy vidámparkokban.

A Skee Ball az egyik kedvenc játékom. A játékban minél jobban csúsztatod a labdát a felsőbb lyukak felé, annál gyorsabban rohan a lovad. Amikor egy lyuk világít, és abba sikerül begurítanod a labdádat, extra pontokat kapsz érte.

Kényeztetheted lovadat, például adhatsz neki almát vagy répát, de azt nem látod, ahogy megeszi azokat. Az alkalmazás elég egyszerű, mozgásra csak versenyek közben kerül sor. Nagyon nem tetszett, amikor megnyomtam a gombot, hogy ingyenes almát szerezzek a lovamnak, és megjelent egy képernyő, ami egyéb dolgok vásárlására szólított fel az almákért cserébe. Néhány verseny után a lovadnak pihenésre van szüksége, esetenként 45 percet kell várnod, hogy újra versenyezhess, ha nem akarsz várni, akkor vásárolhatsz energiát.

Összességében élvezetes a játék, kisebb gyerekek is könnyedén játszhatják, mivel nincsenek benne bonyolult funkciók. Elég egyszerű a labdákat gurítani az ujjaddal. A sok hírdetés, ami vásárlásra, a játék letöltésére ösztönöz elég idegesítő. Ha szereted a karneválos játékokat, akkor élvezni fogod a Horse Frenzy-vel való játékot.

További információk

OS

iOS 5, iOS 6, iOS3, iOS4

Platform

Android, iPad, iPhone

Méret

18.1 MB

Nyelv

angol

Költség

Ingyenes

Ajánlott korosztály

11+, 4-6, 7-10

Értékelés

★★★

Video

Vélemény

Jelenleg nem található hozzászólás a játékot ?

Legyen Ön az első, aki véleményezi “Horse Frenzy”

*