Online lovas versenyek

Mindenki szeret időnként versenyezni. A lovas játékoknak köszönhetően a játékosok új, hasznos képességekre tehetnek szert, melynek köszönhetően mindig naprakészek tudnak lenni a legújabb edzési technikákat illetően. Attól függetlenül, hogy ugratsz-e, vagy versenyzel a lovas versenyek egy biztonságos, barátságos környezetet nyújtanak számodra és biztosítják a versenyszellemet. Néhány játékot csak akkor tudod használni, ha letöltöd, másokkal azonnal nekiállhatsz a játéknak. Rengeteg ingyenes lovas játék közül válogathatsz, míg néhány használatához tagság szükséges, vagy csak CD-n/DVD-n érhető el.

Összesen 7 találat

 • Star stable online lovas játék

  Star Stable

  Értékelés: 4.83 / 5
  Ingyenes

  Messze a legnagyobb és legjobb lovas játék PC-re és Mac-re. Szuper grafika, fantasztikus történet és rengeteg kihívás, garantáltan beleszeretsz ebbe a játékba. • Horse racing winner 3D

  Horse Racing Winner 3D

  Ingyenes


  Vegyél részt kemény, gyors versenyeken ezzel az alkalmazással!


 • Derby Quest lovas alkalmazás: Tenyéssz versenylovat

  Derby Quest

  Értékelés: 1.00 / 5
  Ingyenes


  Valósíts meg elképzeléseidet a Kentucky Derby alkalmazással!


 • My Horse, lovas játék az app store-ból

  My Horse

  Ingyenes


  Ha a szüleid nem vesznek Neked igazi lovat, akkor az iPad-en és iPhone-on játszható My Horse egy ideális játék számodra!


 • Horse Frenzy lovas játék iPhone-ra, iPad-re, iPod-ra és Android-ra

  Horse Frenzy

  Ingyenes


  Ez egy karneválos játék, azoknak, akik szeretik, amivel együtt egy lovat is haza vihetsz.


 • My horse farm welcome to trotterville- lovakat szeretők játéka

  My Horse Farm – Welcome to Trottersville

  $9.99


  Ez egy ideális játék azoknak a lányoknak, akik meg szeretnék tanulni hogyan lehet farmot üzemeltetni. A játékban meganulod tenyészetneni, edzeni lovaidat és részt vehetsz számtalan különböző programban. • Let's ride - Champions Collection - Lovas Játék

  Let’s Ride Champions Collection

  $49.99


  Ez egy izgalmas, kihívásokkal teli játék főleg lányoknak, akik szeretnék a lovas képességeiket fejleszteni és világhírű lovas eseményeken részt venni.