My Horse

My Horse, lovas játék az app store-ból
My Horse, mutasd meg hogy tudsz ugratniMy Horse, egy lovas játék iPhone-raMy Horse, egy lovas játék iPad-re

Ingyenes


Ha a szüleid nem vesznek Neked igazi lovat, akkor az iPad-en és iPhone-on játszható My Horse egy ideális játék számodra!

Játssz most

Будьте первым, кто оставит отзыв , , , , , .

Címkék: , , , , , , , , , , .

My Horse, lovas játék az app store-ból
My Horse, mutasd meg hogy tudsz ugratniMy Horse, egy lovas játék iPhone-raMy Horse, egy lovas játék iPad-re

Egy nagyon jó lovas játék iPad-re és iPhone-ra

Ha nagyon szeretnél egy saját lovat,a My Horse egy megfelelő játék számodra! Az istálló üzemeltetője Dan bemutatja neked a meseszép gesztenyés színű lovat, Beauty-t. Segítségedre lesz az egész játék során, megtanít gondoskodni barátaidról. Elsőként Beauty-nak kell gondoját viselned, ez alatt az idő alatt megtanulhatod, hogy tudsz egy lóról egyedül gondoskodni.

Dan segít Neked megfelelően összeállítani Beauty ételeit. Én többnyire ingyenes ételekkel etettem, az ujjammal kellett összekeverni a képernyőn az ételeket, ami szerintem nagyon szórakoztató. A sok funkció ellenére nagyon egyszerűen használható az alkalmazás. Gondozhatod, tisztíthatod, lovagolhatsz és versenyezhetsz lovaddal. Van egy istálló tisztítós része is a játéknak, és még a figurák arcát is megváltoztathatod, hogy minél jobban hasonlítson rád.

A My Horse legnagyobb pozitívuma az, hogy komolya hangsúlyt fektetnek a részletekre. A grafika szép és élethű. Amikor kint vagy a szabadban és Beauty-t kényzeteted, madárcsicsergést hallasz. Természetes módon mozog a lovad és még a farkát is tudja mozgatni. A paták kopogása is hallatszik, amikor lovagolsz, sőt még evés közben is csámcsogó hangokat hallat a ló.

A játék egyetlen negatívuma a versenyek. Nagyon szeretek edzeni, ugratni a lovammal, szerencsére nagyon egyszerű, csak egy gombnyomás az ugrás. Amikor viszont a versenyre kerül a sor, néhányat ugrasz csak és ezek után nem látod már a versenypálya további részeit, és sokszor 30 percet kell várni az eredményed kihírdetésére. Gondolom az alkalmazásnak nincs elég memóriája, hogy az egész versenyt mutatni tudja, más játékokban, mint például a Star Stable-ben mindez lehetséges.

Anyukám figyelmeztetett az alkalmazással járó veszélyekre, mivel a barátnőjének 3 éves kislánya játék közben véletlenül elköltött több, mint 200 $-t különböző alkalmazások vásárlására. Óvatosnak és türelmesnek kell lenni, különben érméket vásárolsz, sokszor akaratod nélkül.

Aranyos lovaglós ruhák közül válogathatsz. A játékba épített funkciónak köszönhetően közeli képeket készíthetsz lovadról, amiket megoszthatsz barátaiddal e-mailben, Facebookon vagy Twitteren, valamint meghívhatod ismerőseidet a játékba.

A versenyzés nehézségei ellenére nagyon szeretem ezt a játékot. Szerintem ez a legjobb lovas játék iPhone-ra és iPad-re. Nagyon élethű és rengeteg funkcióval rendelkezik.

További információk

OS

iOS 5, iOS 6

Platform

iPad, iPhone

Méret

92.3 MB

Nyelv

angol, francia, japán, kínai, német, olasz, portugál, svéd

Ajánlott korosztály

11+, 7-10

Értékelés

★★★★

Video

Vélemény

Jelenleg nem található hozzászólás a játékot ?

Legyen Ön az első, aki véleményezi “My Horse”

*