A Virtual Horse

5.00 out of 5
(2 player reviews)
A Virtual Horse - Lovas Játék
A Virtual horse browser gameA Virtual Horse - the horse gameA Virtual Horse - drágakő - Egy póni a játékból

Ingyenes


A Virtual Horse játék egy lomplex, izgalmas játék, ami fejleszti a játékosok képességeit tenyéstésben, versenyzésben, és egyéb események részvételében, szervezésében.

Játssz most

Будьте первым, кто оставит отзыв , , , .

Címkék: , , , , , , , , , , .

A Virtual Horse - Lovas Játék
A Virtual horse browser gameA Virtual Horse - the horse gameA Virtual Horse - drágakő - Egy póni a játékból

Izgalmas lovas játék egy virtuális városban

A Virtual Horse egy online lovas játék, mely egy virtuális faluban játszódik, ideális minden korosztály számára. A játékosok rengeteg lehetőség közül választhatnak, sokmindent kipróbálhatnak. Nevelhetitek -, kiszínezhetitek lovaitokat, tudást szerezhettek a lovakról és versenyezhettek velük. Minden bizonnyal mindenki megtalálja a játékban a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot, különböző célok szerint játszhatjátok a játékot.

Kétféle ló közül választhattok, ezeket a lovakat felnevelhetitek, tenyészthetitek és versenyezhettek velük. Az átlagos lovak száma több, mint 100, mely három kategóriába van sorolva, szokásos, pony és málhás ló. A varázslovak külön kategóriába tartoznak, mivel nem találhatók meg a való életben, ezek közé tartoznak az unikornisok, pagazusok és kitaláltak, például a szárnyakkal ellátott Zebra. A tenyésztés lényege, hogy a játékosok megtanulják a genetika alapjait, és a szülők fajtája és színe alapján történő tenyésztés rejtelmeit.

A játék elején mindenkinek csak egy lova van ami tapasztalat nélküli és a legelső szinten játszik, valamennyi lóeledele és 15000 érméje. A játék lényege, hogy minél magasabb szintre eljusson a játékos. Pontokat lehet gyűjteni, minél több lovas showban részt vesz a ló, annál több pontot gyűjt. Egy lovas showért 15 pont jár, ahhoz pedig, hogy a következő szintre léphessen egy játékos 1000 pont szükséges. Más módon is lehet pontokat szerezni, ilyen például az istállóban elvégzett munka révén vagy állatorvosként történő pontszerzés.

A játék többféle lehetőséget, játható utat ajánl, amiből a felhasználók maguk választhatnak. Lehet például tanyaépületeket korszerűsíteni, alapanyagokat gyűjteni ehhez, nyersanyagokat gyűjteni, munkahelyeket teremteni, és embereket felvenni az imént említett munkálatok megvalósítására. Másik lehetőség, hogy felszereléseket gyárt a játékos lovak részére és azokat értékesíti a piacon. Edzővé is válhat egy játékos, ha úgy dönt, ezért külön bónusz pontok járnak. Profi lovas is lehet a felhasználóból, aki a versenyeket és lovas showkat járja. Ezek mellett lehet a játékban chatelni, blogot írni, szerepjátékot játszani.

Sokféle elfoglaltság közül választhatsz a játékban, ami lefoglalja a játékosokat órákon át.

További információk

Platform

Browser game

Ajánlott korosztály

11+, 4-6, 7-10

Nyelv

angol, román, spanyol

Költség

Ingyenes

Értékelés

★★★

5.00 out of 5

2 reviews for A Virtual Horse

  1. 5 out of 5

    :

    nagyon jo! perfect

  2. 5 out of 5

    :

    ez a legjobb lovas játék

Vélemény hozzáadása

Vélemény hozzáadása

*