Táltos paripám 2

Táltos paripám 2
Gondoskodj a lovadról lovas játékTáltos paripám 2- Online Lovas játékTáltos paripám 2- Lovas játék PS2

$19.99


Igazi lovas tapasztalatokat szerezhettek ennek az élethű grafikával ellátott játéknak köszönhetően, valamint szoros kapcsolat alakulhat ki köztetek, a lovasok, és a lovaitok között.

Vedd meg most

Будьте первым, кто оставит отзыв , , , , , .

Címkék: , , , , .

Táltos paripám 2
Gondoskodj a lovadról lovas játékTáltos paripám 2- Online Lovas játékTáltos paripám 2- Lovas játék PS2

Lovas tapasztalatokat szerezhettek ennek az élethű grafikával ellátott játéknak köszönhetően

A Táltos paripám 2-ben a ló és az emberek szimulációjának köszönhetően élethű lovas tapasztalatokat szerezhettek. A játék lenyűgöző történeténete bizonyára magával ragadja mindazokat, akik szeretik a lovakat. Szoros kapcsolat alakulhat ki köztetek, annak köszönhetően, hogy együtt lovagolhattok, vehettek részt rendezvényeken, ápolohatjátok, gondozhatjátok lovaitokat. Állatorvossal ellenőriztethetitek lovaitok egészségi állapotát, melynek köszönhetően a legjobb állapotban vághattok neki a kihívásoknak. Minél erősebb köztetek a kötelék, annál nagyobb az esélyetek a végső győzelemre.

A világ több pontjáról játszó felhasználók mérhetik össze tudásukat díjlovaglásban, tereplovaglásban, ugratásban és még sok másban. Lovagolhatsz szórakozásként is, nem muszáj mindig versenyekben részt venned. Magad választhatod ki lovad színét, sörényének színét, és még sok mást, valamint sokféle lovas eszközből, különböző kellékekből és felszerelésekből választhatsz.

További információk

Nyelv

angol

Értékelés

★★

Költség

Fizetős

Ajánlott korosztály

11+, 7-10

Video

Vélemény

Jelenleg nem található hozzászólás a játékot ?

Legyen Ön az első, aki véleményezi “Táltos paripám 2”

*