Én kicsi Pónim: Friendship is Magic

5.00 out of 5
(5 player reviews)
A TV műsor alapján készült Én kicsi pónim lovas alkalmazás
Az Én kicsi pón játék a sikeres TV műsor alapján készültÉn kicsi pónim játék iPad-re és iPhone-raAz Én kicsi pónim játék

Ingyenes


Ha szereted az Én kicsi pónim műsorát, akkor ez az alkalmazás a nagyszerű grafikájának és sokféle szellemes játékának köszönhetően nem fog csalódást okozni.

Játssz most

Будьте первым, кто оставит отзыв , , , , , .

Címkék: , , , , , , .

A TV műsor alapján készült Én kicsi pónim lovas alkalmazás
Az Én kicsi pón játék a sikeres TV műsor alapján készültÉn kicsi pónim játék iPad-re és iPhone-raAz Én kicsi pónim játék

Egy egyszerű pónis játék, ami nem okoz csalódást

Úgy, mint a TV műsorban, az alkalmazás az Én kicsi pónim háttértörténeteként jelenik meg. Két testvér megalkotta Equestriát, de az éjszaki lány testvér féltékennyé vált a nappali nővérére. Megpróbálja elfoglalni a Napot, de a Hold az útjában van, ezért nem sikerül elérnie. Évtizedes fogságból kiszabadulva Nightmare Moon megpróbálja átvenni a hatalmat Ponyville felett.

Ebben a pónis játékban az összes kedvenc figurád készen áll arra, hogy megállítsa Nightmare Moon-t, Twilight Sparkle-el és asszisztensével Sparkellel együtt. Ponyville gyönyörű, valódi Én kicsi pónim hangulatot árasztó tájképét láthatod játék közben.

Az első feladatod egy vízimalom építése Ponyvillében. Úgy, mint a TV műsorban, Spike-nak mindig van néhány ötlete, mellyel segít Téged. Könnyen szerezhetsz érméket és drágaköveket, ha megrázod a fákat, ami nagyon hasznos, hiszen a háték során szükséged lesz ezekre.

Könnyen rávesz a játék az újabb és újabb érmék vásárlására, hiszen elég sokat kell költeni, ha meg szeretnél szerezni mindent, amire vágysz. Mindenhez érmékre van szükséged a játékban, valamint az érméknek köszönhetően meggyorsíthatók a folyamatok.

Könnyű a játék használata, még a legkisebbek számára is, és roppant szórakoztató az idősebb korosztály számára is. Sok apró szórakoztató feladatból áll össze a nagyszerű történetet elmesélő játék, a legfőbb feladat pedig Ponyville építése. Mindenkinek ajánlom a játékot, aki szereti az Én kicsi pónimat és mindazoknak, akik szeretik a lovakat. Nagyon szép és kreatív grafikával rendelkezik és a játék sosem válik unalmassá.

További információk

OS

iOS 5, iOS 6

Platform

Android, iPad, iPhone

Költség

Ingyenes

Ajánlott korosztály

11+, 4-6, 7-10

Méret

40 MB

Nyelv

angol

Értékelés

★★★★

Video

5.00 out of 5

5 reviews for Én kicsi Pónim: Friendship is Magic

Vélemény hozzáadása

 1. 5 out of 5

  :

  amina – jul. 2 2016

  szuper

 2. 5 out of 5

  :

  amina – jul. 2 2016

  jó ez a játék

 3. 5 out of 5

  :

  jó szerintem.

 4. 5 out of 5

  :

  Jó ez a játék

 5. 5 out of 5

  :

  Nagyon jó lehet ez a játék és szeretném a gépen játszani vele.

Vélemény hozzáadása

Vélemény hozzáadása

*