Lany Lovas játékok

Itt rengeteg lányoknak való lovas játék közül válogathatsz, amely minden korosztály számára szórakozást nyújt. A fiatal “lóimádók” nagyon élvezni fogják a lovakról való gondoskodást, azok öltöztetését, sőt, farmot is építhetnek vagy mágikus unkornisokat hozhatnak létre és együtt játszhatnak barátaikkal. Az idősebb lányok számára is sok kihívást tartogatnak a versenyek, a sok újdonság, amiket a játékoknak köszönhetően tanulhatnak meg. Néhány játékot le kell tölteni, és fizetni a értük, míg másokat igyen lehet játszani. Sok lovas játék elérhető Apple termékeken és PC-n egyaránt.

Összesen 5 találat

 • Star stable online lovas játék

  Star Stable

  Értékelés: 4.83 / 5
  Ingyenes

  Messze a legnagyobb és legjobb lovas játék PC-re és Mac-re. Szuper grafika, fantasztikus történet és rengeteg kihívás, garantáltan beleszeretsz ebbe a játékba. • Derby Quest lovas alkalmazás: Tenyéssz versenylovat

  Derby Quest

  Értékelés: 1.00 / 5
  Ingyenes


  Valósíts meg elképzeléseidet a Kentucky Derby alkalmazással!


 • My Horse, lovas játék az app store-ból

  My Horse

  Ingyenes


  Ha a szüleid nem vesznek Neked igazi lovat, akkor az iPad-en és iPhone-on játszható My Horse egy ideális játék számodra!


 • A TV műsor alapján készült Én kicsi pónim lovas alkalmazás

  Én kicsi Pónim: Friendship is Magic

  Értékelés: 5.00 / 5
  Ingyenes


  Ha szereted az Én kicsi pónim műsorát, akkor ez az alkalmazás a nagyszerű grafikájának és sokféle szellemes játékának köszönhetően nem fog csalódást okozni.


 • Riding Academy 1

  Riding Academy 1

  $6.99


  Azok a lányok, akik érdekesnek tartják megtudni milyen az élet egy bentlakásos iskolában, ami megtanít a lovak ápolására, edzésére, azok bizonyára érdekesnek fogják találni a játékot, és sokat tanulhatnak belőle.