Lovaglós lovas játékok

A lovaglós játékok mindenkinek lehetőséget biztosítanak a lovaglásra. Választhatsz CD-ről vagy egyéb eszközről működő játékot a lovaglós játékok élvezetesek minden korosztály számára. Ezeknek a játékoknak köszönhetően gyönyörű erdőkben, városok szélén lovagolhatsz, versenyezhetsz másokkal. Élethű tapasztalatokat szerezhetsz, összebarátkozhatsz más lovakat szerető emberekkel, ami még élvezetesebbé teszi a játékot. A folyamatosan nehezedő szintek lehetőséget biztosítanak a fejlődésre, miközben neveled, edzed, törődsz lovaddal.

Összesen 7 találat

 • Star stable online lovas játék

  Star Stable

  Értékelés: 4.83 / 5
  Ingyenes

  Messze a legnagyobb és legjobb lovas játék PC-re és Mac-re. Szuper grafika, fantasztikus történet és rengeteg kihívás, garantáltan beleszeretsz ebbe a játékba. • Derby Quest lovas alkalmazás: Tenyéssz versenylovat

  Derby Quest

  Értékelés: 1.00 / 5
  Ingyenes


  Valósíts meg elképzeléseidet a Kentucky Derby alkalmazással!


 • My Horse, lovas játék az app store-ból

  My Horse

  Ingyenes


  Ha a szüleid nem vesznek Neked igazi lovat, akkor az iPad-en és iPhone-on játszható My Horse egy ideális játék számodra!


 • My horse farm welcome to trotterville- lovakat szeretők játéka

  My Horse Farm – Welcome to Trottersville

  $9.99


  Ez egy ideális játék azoknak a lányoknak, akik meg szeretnék tanulni hogyan lehet farmot üzemeltetni. A játékban meganulod tenyészetneni, edzeni lovaidat és részt vehetsz számtalan különböző programban.


 • Riding Academy 1

  Riding Academy 1

  $6.99


  Azok a lányok, akik érdekesnek tartják megtudni milyen az élet egy bentlakásos iskolában, ami megtanít a lovak ápolására, edzésére, azok bizonyára érdekesnek fogják találni a játékot, és sokat tanulhatnak belőle.


 • Táltos paripám 2

  Táltos paripám 2

  $19.99


  Igazi lovas tapasztalatokat szerezhettek ennek az élethű grafikával ellátott játéknak köszönhetően, valamint szoros kapcsolat alakulhat ki köztetek, a lovasok, és a lovaitok között. • Let's ride - Champions Collection - Lovas Játék

  Let’s Ride Champions Collection

  $49.99


  Ez egy izgalmas, kihívásokkal teli játék főleg lányoknak, akik szeretnék a lovas képességeiket fejleszteni és világhírű lovas eseményeken részt venni.